Etiquette@Work

In negen hoofdstukken komen de eigentijdse etiquetteregels op velerlei gebieden aan bod: algemene etiquette, diversiteit en inclusiviteit, omgangsvormen op zakelijk gebied, gastvrijheid, tafelmanieren, dresscodes, presenteren, vergaderen, omgang met medewerkers en collega’s en netwerken. Het slothoofdstuk staat uitgebreid stil bij het intercultureel en internationaal zaken doen.

Bijzondere vormgeving maakt het boek af

Ria en Yvonne hebben de bekende Haagse kunstenaar Marcello van Marcello’s Art Factory and Rock Gallery bereid gevonden om het boek vorm te geven.
Het resultaat is een bijzonder boek in spetterende kleuren, vol verrassingen, gekke wendingen en illustraties. Deze speciale vormgeving maakt het boek goed leesbaar en zorgt er tevens voor dat je de inhoud niet snel zal vergeten.

Op maat voor uw bedrijf

Etiquette@Work is een bijzonder en waardevol boek om aan uw medewerkers te schenken. De omslag, de inhoud en het voorwoord kunnen naar eigen inzicht worden aangepast. De titel wordt dan: Etiquette@Uwbedrijfsnaam of Uwbedrijfsnaam@Work. Het boek is zowel in het Nederlands als in het Engels te verkrijgen. Wij komen graag langs om de aanpassingen met u te bespreken.

VRAGEN? NEEM DIRECT CONTACT OP!